Актьорът Калин Врачански – в откровен разговор с Десислава Банова-Плевнелиева. В

...
Актьорът Калин Врачански – в откровен разговор с Десислава Банова-Плевнелиева. В
Коментари Харесай

Актьорът с най-сините очи в българския ефир пред Деси Плевнелиева

Актьорът Калин Врачански – в прям диалог с Десислава Банова-Плевнелиева. В рубриката " Тук и в този момент " по NOVA той показа мемоари от детството си, вълнението си от функциите, които играе сега и терзанието по време на премиера.

Артистът не скри, че в учебно заведение му било доста скучно и е нямал самообладание да приключи. Първата му изява на сцена била в първите класове. " Малко по-късно започнах с детския спектакъл и по този начин го завършването ", спомня си Врачански. Актьорът с най-сините очи в българския ефир призна, че към момента се тормози преди премиера. Казва, че не е трансформирал в рутина излизането си на сцената.

Врачански кара в свободното си време, сърф, мотор и сноуборд. Скачал е и с парашут. Любител е на рисковите спортове. Като дете е упражнявал таекуондо. Споделя, че адреналинът от работата не му стига. 

" Човекът до мен заема огромна част от времето ми ", не крие артистът. Често обаче е подложен на критика, че не отделя задоволително внимание на половинката си. Той назова " бонус към работата " женското внимание, което получава. Калин Врачански не скри, че мечтае да има деца.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР